Sordum.org sitesi güvenilir mi?

Site bilgilendirici falan olabiliyor ama buradan program dosya vb. indirmenizi tavsiye etmem. O tür konularda programların kendi siteleri daha iyi bir tercih olacaktır.

Genel olarak "Hacktool" olarak geçiyor fakat bu sanki KSMpico gibi virüs olup olmaması yazılımcının insafına kalmış.

(İçinde virüs olmayabilir ama olmayabilir de)
Peki KSMPico gibi anakarta gömülür mü (istersek anakarta gömülü istersek sadece temiz kurulum yapana -yani 1 sürekli değil- kadar seçilebiliyor diye biliyorum)? Veya silsem -eğer virüs ise- virüs silinir mi?
Sordum ekibi gayet güvenilirdir, çıkardıkları araçlar gayet iyi.
Anladım hocam teşekkürler.
Site bilgilendirici falan olabiliyor ama buradan program dosya vb. indirmenizi tavsiye etmem. O tür konularda programların kendi siteleri daha iyi bir tercih olacaktır.
Peki kendi sitesi hangisi? İlk karşıma çıkan site o.

Programın ismi nedir? Sizin için bulmaya çalışabilirim.

Aradım ama bulamadım. YouTube'da da arattım. Yabancı kanallar da sordum.org'dan indirmişler. Galiba bu programın orjinal sitesi yok.

Aradım ama bulamadım. YouTube'da da arattım. Yabancı kanallar da sordum.org'dan indirmişler. Galiba bu programın orijinal sitesi yok.
Ben de orijinal sitesini bulamadım ve ayrıca genelde fazla indirilmeye sahip olanlar veya ziyarete sahip olan siteler üstte oluyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Sordum.org sitesi güvenilir herhalde.

En güveniliri orası gibi duruyor. Diğerleri zaten tanıdığım kadarıyla genelde crack'lerin içine virüs kitleyen siteler. Bir tek bulduğunuz site temiz gibi.

En güveniliri orası gibi duruyor. Diğerleri zaten tanıdığım kadarıyla genelde crack'lerin içine virüs kitleyen siteler. Bir tek bulduğunuz site temiz gibi.
Yardımınız için çok sağolun.
@pedroz_1999 bir de son olarak Win. 11'de çalışıyor değil mi? Yani durmuş gibi gözüküp arka planda çalışıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Bilgim yok Windows 11'i hiç deneyimleyemedim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…