Sordum random password generator ile güvenli şifreler oluşturun!

Bugünkü konum güvenli şifreler hakkında olacak, biliyorsunuz ki şifre güvenliği günümüzde önemli bir konu bankalara, hesaplarımıza ve kişisel olarak kullandığımız farklı yerlere şifre ile giriyoruz ama şifrelerin güçlü ve kırılamayacak olması çok önemli, bazen ise güçlü şifreler aklımıza gelemeyebiliyor ama kredi kartlarınıza veya hesaplarınıza güçlü şifreleriniz olmadığı için zarar gelebilir. İşte bunun için Sordum.org bu şifrelerimizin daha güvenli olması için Sordum Random Password Generator'u yaptı. Böylece artık daha güçlü şifreleriniz ile hesaplarınız daha güvenli.
Örnek ekran alıntısı:

Üsteki kutucuklardan tik ile şifremizde hangi karakterler olmasını alttaki "Password Length" kısmında ise ne kadar uzun bir şifre olmasını belirliyebiliyoruz.
Üstelik 128 haneye kadar şifre desteği var bana göre gayet yeterli ve işinize yarayacak bir program olduğunu düşünüyorum umarım işinize yarar.

İndirme bağlantısı:

Program hakkında daha fazla bilgi:

Sordum.org ve sordum ekibine teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…