Çözüldü Sorgu paneli ne demek?

• Konuyu başlatan Boraq1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 202
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boraq1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün TikTok'ta bir video izledim ve insanların kişisel bilgilerini buluyorlar bu iş nasıl oluyor hocam, bunların cezası yok mu, sizin fikirleriniz nelerdir?

Çözüm
Mernis verilerini sızdırdılar daha doğrusu aldılar yani. 2018 CB seçimi zamanı yanlış bilmiyorsam oy kullanan herkesin verisi var ellerinde. Sözde yasak bir şey tabi ki ancak bunlar yayıldığında sonu gelmez. Discord'da falan satıyorlardı bunları. Birkaç defa ceza da verdiler bazılarına ama o kadar yaygın ki dedemin karşısına çıkma olasılığı bile var.
Merhaba bugün TikTok'ta bir video izledim ve insanların kişisel bilgilerini buluyorlar bu iş nasıl oluyor hocam, bunların cezası yok mu, sizin fikirleriniz nelerdir?
Bknz:

Mernis verilerini sızdırdılar daha doğrusu aldılar yani. 2018 CB seçimi zamanı yanlış bilmiyorsam oy kullanan herkesin verisi var ellerinde. Sözde yasak bir şey tabi ki ancak bunlar yayıldığında sonu gelmez. Discord'da falan satıyorlardı bunları. Birkaç defa ceza da verdiler bazılarına ama o kadar yaygın ki dedemin karşısına çıkma olasılığı bile var.

Çözüm
MERNİS verilerini sızdırdılar daha doğrusu aldılar yani. 2018 cb seçimi zamanı yanlış bilmiyorsam oy kullanan herkesin verisi var ellerinde. Sözde yasak bir şey tabii ki ancak bunlar yayıldığında sonu gelmez. Discord'da falan satıyorlardı bunları. Birkaç defa ceza da verdiler bazılarına ama o kadar yaygın ki dedemin karşısına çıkma olasılığı bile var.

Sağ olun hocam.

Rahat rahat panel bulmak zor artık.
Zamanında bir doktorun hatası yüzünden MERNİS (Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi) sisteminin bilgilerini çektiler diye biliyorum o hikaye kolpa değilse. Nüfus müdürlüğünde de kullanılan sistem yani. 2020-2023 aralarında çok yaygındı fakat şu an çok değil. Tek tük paneller kaldı. Yeni operasyonlar sayesinde azaldılar. Atatv44 denen bomboş insanlardan oluşan Allah kitap din falan hiç umursamayan gereksiz insanlar toplulukları da gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı