Rehber Sorgu paneli nedir?

Benim de T.C.'yi bulmuşlar hocam public olmuş 1-2 kişide vardı şimdi en az 20-30 kişide bir de DC sunucularında var

Yav amaaan salla gitsin ne olacak.

Çok abartı bu sözler dostum çok üzgünüm ama bu veletler yapmaya devam edecek ve hiçbir ceza vesaire almayacaklar çok kötü çünkü giriş yapmadanda kullanıma açık uygulamalari var ip gizliyorlar ve görünmez oluyor hepsi sürekli grup ve site linki yeniliyorlar

İnternette tamamen anonim olmak imkansıza yakın. Büyük çoğu şikayet edeceğim deyince engelleyip toz oluyor zaten.

Devlete karşı tamamen olmak neredeyse imkansızdır. VPN kullansan bile gider o IP Adresinin sahibi olan VPN'i bulur ve verileri bir ister şak diye dökülürsün. En zor yakalanma yolu Telegram onun dışında Website de bulunanların hepsi tek tek dökülüyor.

Arkadaşlar bu rehberin daha detaylı bir halini yapmayı planlıyorum daha da yardımcı olmak için. Eğer ki yayımlarsam bu rehberi sizlere de haber veririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…