Sorgu panelinde sorgulamak suç mu?

Hocam nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Korkmana gerek yok ama bir daha girme bence de. En fazla bilgilerin panel sahibine gitmiştir ondan da pek bir şey çıkmaz. Şikayet etmekle de iyi yapmışsın.

Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce bir anlık merakıma yenilip Telegram'da MERNİS sorgu paneli linklerinin bulunduğu kanallardan birine girip 2 tane siteye girdim. 1.si art uzantılı bir siteydi. VPN ile giriş yapmaya çalıştım. Hiçbir erişim sağlanamadı. Siteye giremedim. 2.si space uzantılı bir siteydi. VPN'siz erişim sağladım. İlk önce beni link60 veya linkperisi gibi bir siteden 5 defa reklam tıklattırıp siteye erişim sağlattı. Not olarak ekledikleri kullanıcı adı ve şifreyi girip panel sitesine ulaştım ve birkaç tane sorgulama yaptım. MERNİS bilgilerine ulaşılabiliyordu. Siteyi kapattıktan sonra internetten biraz araştırma yaptım. Cihazınıza virüs bulaştırıp izleyebilirler yazanlar vardı. Bende korktum. Bu sitelere girdikten 1-2 saat sonra bilgisayarımın internet bağlantısını kestim. 2 haftadır bilgisayarımdan internete bağlanmıyorum. Cihazıma ve tarayıcıma virüs, trojan vs... bulaşıp verilerime ve hesaplarıma zarar gelir mi merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Panel kullanmayınız kamu spotu.

Arkadaşlar ben de sorgu paneli kulandim. Cok pismanim. Bundan kurtulmak istiyorum ama tehdit ediyorlar. Hiçbir şey yapamazlar, kendileri satıcı zaten kendileri hapse girer.

Arkadaşlar ben de sorgu paneli kulandim. Cok pismanim. Bundan kurtulmak istiyorum ama tehdit ediyorlar.
korkma adamlar zaten panel satıcısı şikayet ederlerse kendileride hapse girer kendi topuklarına sıkmış olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…