Ubisoft Connect "Sorry, the payment cannot be completed now" hatası

Ubisoft'u aç kapa yap.

Yaptım fakat hala oyun eklenmedi kütüphaneme.

Şuan Siparişlerim Kısmına Girince Böyle Bir Yazı Var 10 Saniyede 1 Kendini Tekrarlıyor.

@Xevanior inşallah kazıklanmamışımdır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (119).png
    200,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Yaptım fakat hala oyun eklenmedi kütüphaneme.

Şu an Siparişlerim Kısmına Girince Böyle Bir Yazı Var 10 Saniyede 1 Kendini Tekrarlıyor.Eki Görüntüle 2027830

Bu gibi durumlarda iade veriyorlar zaten. Arkadaşımda aynı durum oldu, iade yaptılar parayı. Desteğe yazın yeni link versinler olmazsa, istersen iade iste. Bir de bu etkinleştirmeyi mümkünse Edge, Chrome gibi bir tarayıcıda yap.

Tamam etkinşeltirmeyi bir de o tarz bir tarayıcadan deneyeceğim.

Ben de Valhalla aldım böyle bir şey olmadı. Direk hesaba gelmişti.

Mail attım sorunumu anlattım. Geri döndüler ve dedilerki "Şu anda çalışanlarımız mesai saatlerinde değiller işlerinin başına dönünce size kodu vereceğiz". Bekliyorum inşallah gelir.

Mail attım sorunumu anlattım. Geri döndüler ve dedilerki "Şu anda çalışanlarımız mesai saatlerinde değiller işlerinin başına dönünce size kodu vereceğiz". Bekliyorum inşallah gelir.

Başka bir tarayıcıdan yapmayı unutma. Arkadaki gereksiz her şeyi de kapat, Ubisoft dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…