Oyunu çift tıkladığımda "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." hatası alıyorum.
1) Sanal makine nedir?
2) Sanal makine etkin mi olmalı?
3) Performansa etkisi var mı?
4) Bu hatayı nasıl çözerim?
Sistem:
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12650H 2.30 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,6 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Sorunun sebebi işlemcinin melez olması olabilir. Intel bu sorunu BIOS güncellemesi ile çözdü. BIOS'u güncelle. Sorun devam ederse işlemcinin verimlilik çekirdeklerini (E-Core) kapatıp dene.
Sorunun sebebi işlemcinin melez olması olabilir. Intel bu sorunu BIOS güncellemesi ile çözdü. BIOS'u güncelle. Sorun devam ederse işlemcinin verimlilik çekirdeklerini (E-Core) kapatıp dene.
2022 TUF Dash F15 puts Windows 11â¯gaming in a slim chassis. Theâ¯latest 12th Gen Intel® Core⢠i7-12650H and GeForce RTX⢠3070 make gaming smooth on up to aâ¯blazing fast QHD 165Hz display. Even at 19.95mm thin, this TUF chassis meets military-grade durability standards. All-day batteryâ¯life...
2022 TUF Dash F15 puts Windows 11â¯gaming in a slim chassis. Theâ¯latest 12th Gen Intel® Core⢠i7-12650H and GeForce RTX⢠3070 make gaming smooth on up to aâ¯blazing fast QHD 165Hz display. Even at 19.95mm thin, this TUF chassis meets military-grade durability standards. All-day batteryâ¯life...
Verdiğiniz linkten indirdim setup kısmında birşey değiştirmeden NEXT yaptım. Yeniden başlatmamı istedi. Başlattım ama BIOS'ta versiyon hala 313 gözüküyor.
Setup kısmında veya kurduktan sonra yapmam gereken başka bireşey var mı?