5 552536 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 576 19 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur?
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 552536 dedi: Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Bknz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
552536 dedi: Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Bknz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 552536 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 576 19 Ocak 2024 #3 hus3yin46 dedi: Bknz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 552536 dedi: Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun yok PC'yi yanlış şekilde kapattığım için öyle olmuş yeniden başlattım düzeldi.
hus3yin46 dedi: Bknz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 552536 dedi: Merhaba arkadaşlar, eve yeni gelmiştim. Bilgisayarı açtım ve Valorant'ı açtım. Sonra hesaptan çıkmış böyle bir hata veriyordu, bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun yok PC'yi yanlış şekilde kapattığım için öyle olmuş yeniden başlattım düzeldi.
B byPrivataTR Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #4 552536 dedi: Arkadaşlar sorun yok PC'yi yanlış şekilde kapattığım için öyle olmuş yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var ama düzeltemiyorum nasıl düzelttin anlatır mısın?
552536 dedi: Arkadaşlar sorun yok PC'yi yanlış şekilde kapattığım için öyle olmuş yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var ama düzeltemiyorum nasıl düzelttin anlatır mısın?