Şorttan mastürbasyon yapmak zararlı mı?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir yani 4-5 yıldır şortumdan yapıyorum. Öyle daha çok hoşuma gidiyor ve daha uzun oluyor yani 1-2 saat falan sürebiliyor yani tabii yaparken boşalmadan bırakyıorum sonra yine devam ediyorum ama 2 saat falan yapınca ağrımaya başlıyor. Bazen yapa yapa soyunuyor nadiren de çok fena bir şekilde ağrıyor 1 gece boyunca yürüyemiyorum doğru dürüst. Bunun artık zararlı olduğunu düşünüyorum spermler için yani ileride çocuğum olmazsa diye korkuyorum. Zararı var mıdır sizce yorumlarınız nedir? Umarım yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel terapist falan değilim yalnız bu gidişle gelecekteki cinsel hayatını mahvedersin. Öncelikle travmatik mastürbasyon ne demekmiş araştır.

Böyle yapmak seni kısır yapmayacaktır. Ama ileride bir partner bulduğunda ya 3 saat gelemezsin ya da 3 saniyede gelirsin.

Bence önündeki 3 ay hiçbir şekilde mastürbasyon yapma. Bırak vücudun kendi kendini onarsın. Bundan 3 ay sonra illa mastürbasyona devam edeceksen normal bir şekilde yap. Benim tavsiyem bu işleri bırakıp bir kız arkadaş edinmen.

Uzun süredir yani 4-5 yıldır şortumdan yapıyorum. Öyle daha çok hoşuma gidiyor ve daha uzun oluyor yani 1-2 saat falan sürebiliyor yani tabii yaparken boşalmadan bırakyıorum sonra yine devam ediyorum ama 2 saat falan yapınca ağrımaya başlıyor. Bazen yapa yapa soyunuyor nadiren de çok fena bir şekilde ağrıyor 1 gece boyunca yürüyemiyorum doğru dürüst. Bunun artık zararlı olduğunu düşünüyorum spermler için yani ileride çocuğum olmazsa diye korkuyorum. Zararı var mıdır sizce yorumlarınız nedir? Umarım yoktur.
1, 2 saat nedir birader dinozor musun yanlış anlamada? İlk defa gördüm böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı