Soru bankası mı deneme mi?

jn702052

Decapat
Arkadaşlar merhaba,
Bu sene girdiğim TYT'de fen kısmında 10D-7Y yaptım. Sizce mezun senem için test kitabı mı deneme mi almalıyım?

Soru bankasını çözerek bildiklerini pekiştirirsin daha sonra da, deneme ile kendini denersin, oradaki eksiklerini de soru bankası ve videolarla halledersin. (Dediklerimi keşke ben de yapsam.)

Soru bankalarındaki soru tarzlarını tarayıp denemeye geçmen hem daha tatlı hem de daha verimli olacak.

Bir tane soru bankası çözmek iyi olabilir.
Katılıyorum hocam. Hakkını vererek bir tane soru bankası bitirmek bile çok şey katabiliyor. Ben sene başında AYT kimyadan 3-4 tane doğru yapabiliyorken Orbital'i detaylıca bitirdikten sonra sınavda 12 net geldi.

Ben de mezuna bırakıyorum, bu sene en az ikişer tane soru bankası bitirmeyi düşünüyorum.

@Ramazan Ö daha deneme çözmek için erken. Önce yanlışlarınızı tespit edeceksiniz ki doğrusunu öğrenebileceksiniz. Sonrasında deneme sınavı çözerekten yanlışları bir daha yapmamak için uğraşacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…