Soru-cevap konusu açmak neden yasak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

English Teacher

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Beni yabancı dil kategorisinden bilenler bilir, İngilizce ile ilgili hemen hemen her konuda soru cevaplamaya çalışıyorum. İki gün önce bir soru cevap konusunu açmak istedim. Detaylıca anlattım ve bir de soru bıraktım ilgilenenler için. İngilizce dil bilgisi öğrenmeye çalışan insanların zorlandığı soruları soracağı, benim ve başkalarının cevaplayacağı bir konu açmanın yararlı olacağını düşündüm. Açtığım konu onay almadı ve gerekçe olarak "soru cevap konusu açmak yasak" dendi. Bunun nedenini merak ediyorum. Sosyal kurallarına tekrar göz gezdirdiğimde böyle bir kurala da rastlamadım, belki gözümden kaçmıştır. Daha önce onay verilmiş bazı soru cevap konuları bulmak da mümkün.
Bu tarz konular açmanın yasak olmasının nedeni nedir? 2015'de @Recep Baltaş "Amaç ? Aynı soruyu sormak isteyenler arama motorlarında aradıklarında cevabı bulabilsinler." demiş ancak buradaki mevzu bir arama motorunda arayıp bulabilecekleri bir şey değil. Bir denemede gördüğünüz soruyu arama motorlarında aratıp çözemezsiniz öyle değil mi?
Sadece merak ettiğimden soruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı