G gt_miro Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam. Ben üniversite öğrencisiyim. Bana çözemediğim soruları çözen bir uygulama lazım. Kunduz kullanıyordum ama onlar geçici süreliğine sorulari çözmüyorlarmıs. Kunduz tarzı bir uygulama var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Arkadaşlar selam. Ben üniversite öğrencisiyim. Bana çözemediğim soruları çözen bir uygulama lazım. Kunduz kullanıyordum ama onlar geçici süreliğine sorulari çözmüyorlarmıs. Kunduz tarzı bir uygulama var mı? Şimdiden teşekkürler.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 1 Mayıs 2023 #2 Chat GPT.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 1 Mayıs 2023 #3 Eödev diye bir şey vardı bakabilirsiniz.
Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 E-ödev kullanabilirsiniz.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 2 Mayıs 2023 #5 Photomath matematik denklemlerini çözebilir. Limit türev integral için fayda sağlıyor.
semihgr Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #6 Chatgpt denemelisin. Ücretsiz zaten
G gt_miro Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #7 Pencere bakıcısı dedi: Chat GPT. Genişletmek için tıkla... O yanlış cozuyor diyenler vardı o yüzden bakmadim dogrumu cozuyor acaba? semihgr dedi: Chatgpt denemelisin. Ücretsiz zaten Genişletmek için tıkla... O yanlış cozuyor diyenler vardı o yüzden bakmadim dogrumu cozuyor acaba?
Pencere bakıcısı dedi: Chat GPT. Genişletmek için tıkla... O yanlış cozuyor diyenler vardı o yüzden bakmadim dogrumu cozuyor acaba? semihgr dedi: Chatgpt denemelisin. Ücretsiz zaten Genişletmek için tıkla... O yanlış cozuyor diyenler vardı o yüzden bakmadim dogrumu cozuyor acaba?