T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 24 Haziran 2024 #1 Bildiğiniz soru çözebilen yapay zeka var mı? Copilot denedim ama çözemiyor. Chat GPT ücretli. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorular aşağıdaki gibi. Dosya Ekleri IMG_20240624_100817_670.jpg 179 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Bildiğiniz soru çözebilen yapay zeka var mı? Copilot denedim ama çözemiyor. Chat GPT ücretli. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorular aşağıdaki gibi.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Gemini 1.5 Pro veya Chatgpt 4o sınırlı versiyonu. Gemini 1.5 Pro'ya Google AiStudio 'dan ulaşabilirsiniz.
Gemini 1.5 Pro veya Chatgpt 4o sınırlı versiyonu. Gemini 1.5 Pro'ya Google AiStudio 'dan ulaşabilirsiniz.
mustions0166 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Megansi dedi: Gemini 1.5 Pro veya ChatGPT 4O sınırlı versiyonu. Gemini 1.5 Pro'ya Google AiStudio'dan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama çıktı, Gemini 1.0 bile yeter. tornadoo dedi: Bildiğiniz soru çözebilen yapay zeka var mı? Copilot denedim ama çözemiyor. Chat GPT ücretli. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorular aşağıdaki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraflı çözdürmeyi önermem 7 tane model denedim hepsi yarısını yalan yanlış söylüyor.
Megansi dedi: Gemini 1.5 Pro veya ChatGPT 4O sınırlı versiyonu. Gemini 1.5 Pro'ya Google AiStudio'dan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama çıktı, Gemini 1.0 bile yeter. tornadoo dedi: Bildiğiniz soru çözebilen yapay zeka var mı? Copilot denedim ama çözemiyor. Chat GPT ücretli. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorular aşağıdaki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraflı çözdürmeyi önermem 7 tane model denedim hepsi yarısını yalan yanlış söylüyor.