Soru çözmek için çizim programı önerisi

IRICHAPPLE

Hectopat
Daha fazla  
Grafik çizim tabletim var bunun yardımıyla bilgisayar üzerinden soru çözmek için program önerir misiniz? Ücretsiz olan. Tunç kurt sanırım Adobe illüstrate kullanıyor. Özcan aykın hocamızın kullandığı program nedir? PDF şeklinde sorularım var bunların üzerinde çözeceğim çözümlerimi kayıt edebiliyorsa çok iyi olur. Gerektiğinde boş bir sayfa açıp oradan çözüm yapabilirsem ve daha sonra o kağıdı da PDF olarak kaydederse çok güzel olur.

Ben Fatih kalem kullanıyorum ama kayıt için antropi teach kullanılabilir bence.

Antropi güzelmiş tam istediğim gibi ama sayfayı yakınlaştırma yapamıyor. Veya ben beceremedim nasıl yapılıyor.

Ben antropi kullanırken soruyu kırpıp sayfa üzerinde çözüyorum büyütme derdim olmuyor deneyebilirsiniz.

Drawboard PDF denen bir uygulama buldum bence daha kullanışlı sana da tavsiye ederim.

Soruları genel olarak kaydetmiyorum ama not almak için uygulama tavsiyen var mı ben Office One Note kullanıyorum aktif olarak iş görüyor ama bir tık fazla şarj yiyor.

Soruları genel olarak kaydetmiyorum ama not almak için uygulama tavsiyen var mı ben Office One Note kullanıyorum aktif olarak iş görüyor ama bir tık fazla şarj yiyor.
Maalesef o konuda bilgili değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…