# Bütçe Dostu çözüm
Lenovo M10 Plus (2.Nesil) 64Gb / 4GB tablete bir bak derim. Sim kart takıp öylede internete bağlanabilirsin, telefon olarak kullanamıyorsun. Kalem olarak standart kalem kullanabilirsin. Kalem hassasiyeti bekleme; sorunu çözer, ihtiyacı giderir sadece. Yaklaşık 3.000TL civarında gelecek tablet ve kalem.
# Orta/Üst seviye
Huawei Matepad 11 6GB/128GB. Kalem ve Klavye seti ile birlikte 5.700TL'ye satılıyor, satın alırken o seçimi yapmayı unutma. Kalemi çok hassas.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
shop.huawei.com
# Apple Giriş seviye
iPAD 9. Nesil 256Gb ve Apple Pencil ile birlikte 7.500TL civarında tutacak. Eğitim indirimi alabilirsin, satın almadan önce iletişime geç, yaklaşık 200TL bir indirim yapacaklar.
12999,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Eğitim Seti 1 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
64GB Hafıza hemen doluyor, o yüzden ben 256GB hafızalı modeli tavsiye etmiştim, umarım ben yanılırım ve sen memnun kalırsın. Adobe PDF uygulaması ücretsiz olarak bu özelliği destekliyor diye biliyorum. Onu kullanabilirsin.
Memmun musun soru çözmek için ben de düşünüyorum.
Fakat laptop ile ipad arasında kaldım.
İpad 9.nesil alıp soru ve not alma, çizim yapabilir miyim? En ufak kötü deneyiminizi anlatır mısınız?
İpadde soru çözmek çok üst birşey mi
Yoksa laptop ve yazıcı daha mı mantıklı
Deneyimleriniz nelerdir