Soru çözümü x1.75 izlenmeli mi?

10X de izleyebilirsiniz 0.5X de. Bu tamamen kişinin ruh ve beyin algıları, yapısı ile ilgili bir durum. Bunu biz bilemeyiz. Mesela 1 gün beyniniz ve ruhunuz 3X algılarken diğer günler de 1X izlemek zorunda kalabilirsiniz. Tamamen değişkenlik gösterir.
 
Derse konuya göre değişir TYT matematikte soruyu önce denerdim eğer çözdüysem ve çözümüm bana göre okeyse direk diğer soruya geçerdim ama AYT matematikte dikkatle izlerdim hız mevzusu da hocadan hocaya değişir bence 1.25 1.5 okeydir.
 
1.5x idealdir, tabii hocanın hızına göre de değişir ben çoğu hocayı 1x dışında dinleyince anlamıyorum. 1.5x, 2x dinleme işi çok zorda kaldığınızı hissederseniz yapın bence, şimdilik nasıl anlıyorsanız öyle dinleyin 1x iyidir. Eğer daha hızlı istiyorsanız 1.5x olsun bence max.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı