felixmusic Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Aralık 2020 #1 Yanlış kategoriye konu açma Bu sebepten dolayı artık şu güzelim forumdan soğumaya başladım. 1 değil, 2 değil. Bu soru cümlesi mi? Konuya gidip bakın, içerikte değerlerin yüksek olma sebebini soruyorum. Ne diye değiştirmişler. @Recep Baltaş. Konu Görsellere bakar mısınız lütfen? Dosya Ekleri yeter.jpg 138,2 KB · Görüntüleme: 78 ayıp.jpg 90,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu sebepten dolayı artık şu güzelim forumdan soğumaya başladım. 1 değil, 2 değil. Bu soru cümlesi mi? Konuya gidip bakın, içerikte değerlerin yüksek olma sebebini soruyorum. Ne diye değiştirmişler. @Recep Baltaş. Konu Görsellere bakar mısınız lütfen?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 21 Aralık 2020 #2 Soru cümleniz buydu: Şans mı yoksa testler mi yanlış sonuç veriyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken: Şans mı, yoksa testler mi yanlış sonuç veriyor? Genişletmek için tıkla... Ayrıca uyarı itiraz konusu, "Teknik Destek" kategorisine ait değil.
Soru cümleniz buydu: Şans mı yoksa testler mi yanlış sonuç veriyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken: Şans mı, yoksa testler mi yanlış sonuç veriyor? Genişletmek için tıkla... Ayrıca uyarı itiraz konusu, "Teknik Destek" kategorisine ait değil.