Soru işaretleriyle dolu bir site: PC Toplayan Adam

@YakupAziz başka bir konuda isminizi gördüm galiba site hakkında konu sahibisiniz biraz bilgi verebilir misiniz?

PC Toplayan Adam genel olarak Türkiye'deki fahiş fiyatçılığa karşı harekete geçmiş olan küçük çaplı bir bilgisayar ticaretçisi. Piyasada ki teşhir ekran kartlarını maliyetinin biraz daha aşağısına toplar, ardından pedleme işlemleriyle ekran kartlarını neredeyse sıfır denilebilecek noktaya getirir. Bu işlemler genelde yüksek bütçeli kartlarda yapılır çünkü yüksek bütçeli kartlarda kar marjı bir o kadar yüksektir. Aynı işlem 3050 gibi basit ekran kartlarında yapılacak olsaydı, satış başına kar marjları belki de 100-200 liralara kadar düşebilirdi. Şu anda internet rumuzuyla tanınan Cedkan bey, Türkiye piyasasının belki de en ucuz bilgisayar satışını yapıyor. Discord sunucularına katılarak kendileriyle daha yakın iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz. Güven konusunda hiçbir sorun yoktur. Bu güne kadar almış olduğu siparişlerin çoğunu eksiksiz tamamlayarak müşterilerine ulaştırmıştır. Benim bildiğim kısımlar bunlar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Teşhir kart ne demek? Kimdir veya necidir bu kartlar? Hala cevap alamadık. Bu kartlar madem teşhir neden pedler değişiyor?

Teşhir kart ne demek? Kimdir veya necidir bu kartlar? Hala cevap alamadık. Bu kartlar madem teşhir neden pedler değişiyor?

Teşhir kartlar performansı %95'in üzerinde olan, iade ya da sipariş iptali sonucu satılmamış, satıcının elinde kalan kartlardan oluşmaktadır. PC toplayan adam ise bu kartları alıp %100 performans verene kadar iyileştirir. Benim bilgim bu kadar. Dahasını onlara sormanız gerek.

Hocam bu kartları PC toplayan adam alıyor mu yoksa onlara geliyor mu? Artı olarak sitede ar ge çalışması var deniyor kartlara ne tür bir işlem yapıyorlar. Eğer ki kartlara uygulanan işlem düzgün devam ederse bundan sonra her karta ayni işlemi yapmak için mi yoksa başka bir şey için mi?

Üst düzey, patenti alınabilecek çok gizli çalışmalar yazmışlar. Büyük sırları açığa çıkmamalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…