Soru sayısı fazla matematik test kitabı önerisi

ElonMusk

Decipat
Daha fazla  
TYT matematik çalışmamı 9-10. sınıf kitaplarından halettim, TYT kitabı olarak orijinal, sonuç ve supara aldım ama kitapların soru sayıları tatmin etmedi, hemen bitecekmiş gibi, konuyu bitirmenin verdiği doygunluk hissi gelmeden öbür konuya atlıyor, önerebileceğiniz kitap var mı?

TYT denemesinde matematikten kaç net yapıyorsun?
Okul denemesinde 27 yapmıştım. Onun dışında hep dershanenin 10. sınıf denemesine girdim sanırsam, onda netimi hatırlamıyorum ama 4-5 yanlışım çıkıyordu.

Okul denemesinde 27 yapmıştım. Onun dışında hep dershanenin 10. sınıf denemesine girdim sanırsam, onda netimi hatırlamıyorum ama 4-5 yanlışım çıkıyordu.
3D, Karekök, Acil tam sana göre. Yeni nesil olması önemli diyorsan 3D senin için biçilmiş kaftan. İşlem yeteneğimde gelişsin diyorsan Acilde kesinlikle çözülmesi gereken bir kaynak.

3D, Karekök, Acil tam sana göre. Yeni nesil olması önemli diyorsan 3D senin için biçilmiş kaftan. İşlem yeteneğimde gelişsin diyorsan Acilde kesinlikle çözülmesi gereken bir kaynak.
Çok teşekkür ederim.

Hocam TYT Matematik'te önemli olan soru çözmeniz değildir deneme çözmenizdir. Bence bir maksimum 2 tane kaynak çözüp denemelere geçin. Benim kaynak tavsiyelerim:
Zor: 3D MY TYT Barış Yayınları Orijinal
Orta: Acil Karekök
Basit: 345
10.sınıfta 27 yapıyorsanız benim tavsiyem bir tane kaynak çözmeniz yeterli olacaktır. Benim tavsiyem yeni çıkacak olan Barış Yayınları olacaktır. Biraz bekleyin, çok güzel kaynak geliyor.

Benim tavsiyem yeni çıkacak olan Barış Yayınları olacaktır. Biraz bekleyin, çok güzel kaynak geliyor.
Hocam, fasikül bakıyordum ve karşıma bu barış yayıncılık çıktı, kullandınızmı önerirmisiniz?

İsmi duyulmamış bir yayınevi olsa gerek, siz nasıl keşfettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…