Soru yapamayınca moralim çok bozuluyor

1 hafta çok iyi TYT çalıştım ama geçen gün probemlerde art arda 5 soru çözemedim. Sonra kalktım masadan 3 gündür bir daha oturamadım. Gerçekten moralim çok bozuluyor nasıl tekrar motive olacağım?
Hocam ne zaman başladınız.

1 hafta çok iyi TYT çalıştım ama geçen gün probemlerde art arda 5 soru çözemedim. Sonra kalktım masadan 3 gündür bir daha oturamadım. Gerçekten moralim çok bozuluyor nasıl tekrar motive olacağım?

Tekrar yap takıldığın yerde notlara bak öyle soru çözmeye çalış.

Gerçekten moralim çok bozuluyor nasıl tekrar motive olacağım?

Technopat'ı kapat ve ders çalış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yks sınavından sonraki pazartesi.
Daha önünde 1 yıl var daha yeni çalışmaya başlamışsın zaten. Hemen moral bozarsan zaten bırak çalışma. İlk başlarda zaten çok zorlanırsın eğer hiç ders çalışma alışkanlığın yok ise. Kendine disiplinli bir ders programı yap gerekirse sonuna ödül de koy ama o programa uy. Zaten bir şeyden sonra alışkanlık olduğunda sen istemesende ders çalışma ihtiyacı duyacaksın.

Kalemi oynattığınız anda bu iş olsaydı, 1 yıl boyunca çalışmaya ne gerek var?

Ya aslında temelim var. Tyt netim 65 civarı. Ama 1 soru bile yapamasam modum düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…