Sorumlu mezun olmak nedir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
3 dersten kaldığımızda sorumlu mezun oluyormuşuz, 1-3 dersten kalırsak direk geçiyormuşuz. Sorumlu mezun olmak nedir? Ben lise bitirme belgemi alacağım tamamen lise ile alakam kesilecek ama yıl sonu notu olarak teşekkür veya taktir yazan yerde sorumlu mu yazacak? Bunun bir zararı var mı? (matematik, İngilizce ve Almanca'dan kalabilirim soruyorum.)

3 dersten kaldığımızda sorumlu mezun oluyormuşuz, 1-3 dersten kalırsak direk geçiyormuşuz. Sorumlu mezun olmak nedir? Ben lise bitirme belgemi alacağım tamamen lise ile alakam kesilecek ama yıl sonu notu olarak teşekkür veya taktir yazan yerde sorumlu mu yazacak? Bunun bir zararı var mı? (matematik, İngilizce ve Almanca'dan kalabilirim soruyorum.)

Sorumlu mezun olunmuyor.
Eğer sorumlu dersleri 12.sınıf bitene kadar geçemezseniz diploma alamazsınız.
Sorumlu sınavlardan geçene kadar girmeniz gerekir.

@xmatugfg @Dr. Bıyık! Peki o zaman 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı ama 2 veya 1 dersten kalırsak sıkıntı yok değil i? Sorumlu olduğumuz dersleri bitirmeden diploma alamazsın derken mezun diploması mı -lise bitiminde verilen diplomanın adı ne bilmiyorum- yoksa taktir teşekkür mü alamam? Ben kısaca şunu sorayım çok soru sordum, ben en fazla kaç dersten kalırsam mezun olabiliyorum?

@xmatugfg @Dr. Bıyık! peki o zaman 3 dersten kalırsak sınıf tekrarı ama 2 veya 1 dersten kalırsak sıkıntı yok değil i? Sorumlu olduğumuz dersleri bitirmeden diploma alamazsın derken mezun diploması mı -lise bitiminde verilen diplomanın adı ne bilmiyorum- yoksa taktir teşekkür mü alamam? Ben kısaca şunu sorayım çok soru sordum, ben en fazla kaç dersten kalırsam mezun olabiliyorum?

1 dersten kalsanız bile 12.sınıf bitene kadar geçmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Takdir teşekkür kısmını bilmiyorum ama.
Üniversiteye girmek için liseden mezun olduğunuza dair mezuniyet diploması şart.

Müdürünüze veya öğretmeninize ayrıntılı bilgi için sormak daha mantıklı olacaktır.

1 dersten kalsanız bile 12.sınıf bitene kadar geçmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Takdir teşekkür kısmını bilmiyorum ama.
Üniversiteye girmek için liseden mezun olduğunuza dair mezuniyet diploması şart.

Müdürünüze veya öğretmeninize ayrıntılı bilgi için sormak daha mantıklı olacaktır.
Okulda sevilen birisiyim hocalar tarafından herhangi bir kusurum derste konuşmam küfür etmem olmadı hocalarda bırakmaz diye düşünüyorum ama çalışacağız sözlülere yükleneceğiz mecbur. Teşekkür ederim.

Okulda sevilen birisiyim hocalar tarafından herhangi bir kusurum derste konuşmam küfür etmem olmadı hocalarda bırakmaz diye düşünüyorum ama çalışacağız sözlülere yükleneceğiz mecbur. Teşekkür ederim.

Başarılar dilerim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı