DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 13 Eylül 2023 #1 Merhaba, ben 9.sınıftan edebiyattan sorumlu olarak geçtim. Bu sorumluluk sınavında karşıma neler çıkacak? Yine aynı 9.sınıf konuları mı yoksa daha farklı mı? Bir de tekrar kalırsam ne gibi sıkıntı çıkar? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2023
Merhaba, ben 9.sınıftan edebiyattan sorumlu olarak geçtim. Bu sorumluluk sınavında karşıma neler çıkacak? Yine aynı 9.sınıf konuları mı yoksa daha farklı mı? Bir de tekrar kalırsam ne gibi sıkıntı çıkar?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Eylül 2023 #2 12.sınıfa kadar geçmezseniz mezun olamazsınız. Ayrıca sizin o zaman kaldığınız müfredattan çıkar sorular.
12.sınıfa kadar geçmezseniz mezun olamazsınız. Ayrıca sizin o zaman kaldığınız müfredattan çıkar sorular.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 13 Eylül 2023 #3 9. Sınıfta edebiyatta işlediğin her konudan sorular çıkar büyük ihtimalle ve bildiğim kadarıyla test olmuyor klasik.
9. Sınıfta edebiyatta işlediğin her konudan sorular çıkar büyük ihtimalle ve bildiğim kadarıyla test olmuyor klasik.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 13 Eylül 2023 #4 264075 dedi: 9. Sınıfta edebiyatta işlediğin her konudan sorular çıkar büyük ihtimalle ve bildiğim kadarıyla test olmuyor klasik. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu?
264075 dedi: 9. Sınıfta edebiyatta işlediğin her konudan sorular çıkar büyük ihtimalle ve bildiğim kadarıyla test olmuyor klasik. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Eylül 2023 #5 DarkMen dedi: Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
DarkMen dedi: Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 13 Eylül 2023 #6 DarkMen dedi: Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani elinden geleni yaparsan geçiriyorlar zaten bazı hocalar yardım bile ediyor hatta, hocana kalmış artık o.
DarkMen dedi: Bazı arkadaşlarım hoca çok uğraşmaz geçirir seni falan diyor, öyle bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani elinden geleni yaparsan geçiriyorlar zaten bazı hocalar yardım bile ediyor hatta, hocana kalmış artık o.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 13 Eylül 2023 #7 264075 dedi: Yani elinden geleni yaparsan geçiriyorlar zaten bazı hocalar yardım bile ediyor hatta, hocana kalmış artık o. Genişletmek için tıkla... Hocama kaldıysa kesin kaldım.
264075 dedi: Yani elinden geleni yaparsan geçiriyorlar zaten bazı hocalar yardım bile ediyor hatta, hocana kalmış artık o. Genişletmek için tıkla... Hocama kaldıysa kesin kaldım.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2023 #8 DarkMen dedi: Hocama kaldıysa kesin kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocanıza kalma gibi bir durumu yok az önce sorumluluk sınavından eve geldim. Bilmen gerekenler (TAHMİNİ) olarak: Kafiye, uyak, redif, bakış açıları sıfat, zamir , edat, bağlaç, şiir türleri, metin türleri gibi konular çıkacak karşına. Ve çok endişelenmene gerek yok sıkı çalış, moralini bozma, besmeleni çek başla sınava olmazsa zaten tekrar denersin şubatta.
DarkMen dedi: Hocama kaldıysa kesin kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocanıza kalma gibi bir durumu yok az önce sorumluluk sınavından eve geldim. Bilmen gerekenler (TAHMİNİ) olarak: Kafiye, uyak, redif, bakış açıları sıfat, zamir , edat, bağlaç, şiir türleri, metin türleri gibi konular çıkacak karşına. Ve çok endişelenmene gerek yok sıkı çalış, moralini bozma, besmeleni çek başla sınava olmazsa zaten tekrar denersin şubatta.
M Mr.Malçok Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #9 534747 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... İstisna olabilir böyle durumlarda, eğer 9. sınıf edebiyattan kalmışsan ve 12. sınıfa geçmişsen geçirebiliyorlar.
534747 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... İstisna olabilir böyle durumlarda, eğer 9. sınıf edebiyattan kalmışsan ve 12. sınıfa geçmişsen geçirebiliyorlar.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 13 Eylül 2023 #10 Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.