Sorumluluğa kalınacak dersler nasıl öğrenilir?

Arkadaşlar bizde 2 tane baraj ders var. Biri edebiyat diğeri de otomasyon atölyesi diye bir şey. Şimdi edebiyattan geçiyorum fakat otomasyon atolyesinden kalıyorum, bununla birlikte 3 tane de baraj olmayan derslerden kalıyorum. Simdi ben otomasyon atölyesinden kaldığım için tüm kaldığım derslerin mi sınavlarını vermem lazım yoksa sadece otomasyon atolyesinin mi?

Bu sorunun cevabı yıl sonu ortalamana bağlı. 50 veya üzeri ise sadece otomasyon dersinden sorumlu olarak geçersiniz. Diğer türlü 3'ten fazla dersten başarısız olduğunuz için sınıf tekrarı olur.
Benim bildiğim tek baraj ders edebiyat bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Ancak ben anadolu lisesi mezunuyum. Belki sizde farklıdır.

Arkadaşlar bizde 2 tane baraj ders var. Biri edebiyat diğeri de otomasyon atölyesi diye bir şey. Şimdi edebiyattan geçiyorum fakat otomasyon atolyesinden kalıyorum, bununla birlikte 3 tane de baraj olmayan derslerden kalıyorum. Simdi ben otomasyon atölyesinden kaldığım için tüm kaldığım derslerin mi sınavlarını vermem lazım yoksa sadece otomasyon atolyesinin mi?

e-Okul uygulamasından sorumluluk bilgileri sekmesine bakarak öğrenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı