Sorumluluğa neye göre kalıyoruz?

Ssykes54

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim tarihte 1. dönem ortalamam 36, şimdiki ise 54 ve tarih dışında kaldığım ders yok, ortalamam da 85. Acaba tarihten kaldığımdan dolayı takdir alamıyor muyum? Yoksa sadece 2. dönem ortalamasına mı bakılıyor? Bu arada bir dersten kalınca da o dersin sorumluluğuna kalıyor muyuz?

Şimdiki 54 olduğu için belge alabiliyorsun.

Dersten kalıp kalmadığını anlaman için ders ortalamalarının 100 etmesi gerekiyor eğer aşağısı ise kalmışsın demektir. Sen tarihten kalmışsın. Kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına girersin bunun sınırı 3'tür. Seneye yılda 3 kere eylül-şubat-Haziran olmak üzere 3 kere kaldığın derslerden sorumluluk sınavına gireceksin 50 alırsan sorumluluğun kalkar. Daha fazla bilgi için buraya göz at.

Ben kalınmıyor diye biliyorum. Geçen sene 9. sınıfta derslerden kalan arkadaşlarımın hiçbirinin sadece 1 dersten kaldıklarını görmedim. Ya 2 ya da 3 idi hepsinin.

Ben kalınmıyor diye biliyorum. Geçen sene 9. sınıfta derslerden kalan arkadaşlarımın hiçbirinin sadece 1 dersten kaldıklarını görmedim. Ya 2 ya da 3 idi hepsinin.

Hocam ders ortalaması 50'nin aşağısında olan her ders için sorumluluk sınavına girilir.

Hocam ders ortalaması 50'nin aşağısında olan her ders için sorumluluk sınavına girilir.
O şey baraj dersi olan Edebiyat için geçerli değil miydi sadece ya?

Arkadaşlar bu arada hocalara sordum. bir dersten kaldıysanız o dersin sorumluluğuna girmiyorsunuz (edebiyat dışında).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…