noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 20 Eylül 2023 #1 Bir dersin sorumluluğundan kalmışım ve bunun yüzünden üniversiteye gidemiyorum yarın gidip hocaya anlatsam durumu düzeltir mi?
Bir dersin sorumluluğundan kalmışım ve bunun yüzünden üniversiteye gidemiyorum yarın gidip hocaya anlatsam durumu düzeltir mi?
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 20 Eylül 2023 #2 noclip dedi: Bir dersin sorumluluğundan kalmışım ve bunun yüzünden üniversiteye gidemiyorum yarın gidip hocaya anlatsam durumu düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Hoca düzeltemez. Okullarda yılda 3 kere sorumluluk sınavı yapılır ve mezunlar için haziran ayında 4. kere yapılır.
noclip dedi: Bir dersin sorumluluğundan kalmışım ve bunun yüzünden üniversiteye gidemiyorum yarın gidip hocaya anlatsam durumu düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Hoca düzeltemez. Okullarda yılda 3 kere sorumluluk sınavı yapılır ve mezunlar için haziran ayında 4. kere yapılır.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 20 Eylül 2023 #3 MiniRayss02 dedi: Hoca düzeltemez. Okullarda yılda 3 kere sorumluluk sınavı yapılır ve mezunlar için haziran ayında 4. kere yapılır. Genişletmek için tıkla... Şubatta tekrar olacaktı. Şubata kadar üniversite bekler mi?
MiniRayss02 dedi: Hoca düzeltemez. Okullarda yılda 3 kere sorumluluk sınavı yapılır ve mezunlar için haziran ayında 4. kere yapılır. Genişletmek için tıkla... Şubatta tekrar olacaktı. Şubata kadar üniversite bekler mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Eylül 2023 #4 Durumu anlatırsanız belki halleder hoca. Malum, üniversiteye gideceksiniz zaten. Kendi elinde olan bir şey varsa yapar.
Durumu anlatırsanız belki halleder hoca. Malum, üniversiteye gideceksiniz zaten. Kendi elinde olan bir şey varsa yapar.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 20 Eylül 2023 #5 erme dedi: Durumu anlatırsanız belki halleder hoca. Malum, üniversiteye gideceksiniz zaten. Kendi elinde olan bir şey varsa yapar. Genişletmek için tıkla... Umarım bir şeyler yaparlar ya.
erme dedi: Durumu anlatırsanız belki halleder hoca. Malum, üniversiteye gideceksiniz zaten. Kendi elinde olan bir şey varsa yapar. Genişletmek için tıkla... Umarım bir şeyler yaparlar ya.