Çözüldü Sorumluluk sınavı ile normal sınav aynı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tuna_0110

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı nvidia geforce rtx 4050
9. sınıfta 3 tane dersten kaldım ve sorumluluk sınavlarım var. Biyoloji hocamız dedi ki mesela 3 tane sorumluluk sınavın varsa ve herhangi bir tanesini geçemezsek 2 ve 3 de olur fark etmez normal sınavlar ile toplanıyormuş. Yani 10. sınıf olarak 1 tane dersten kaldıysam 9. sınıftan 3 tane sorumluluk sınavım varsa ve geçemezsem sınıf tekrarı yapılıyormuş. Bu doğru mu emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm

Sorumluluk sınavları sınıf tekrarı yaptırmaz, ancak en geç 12. sınıfta vermeniz gerekir zaten bildiğim üzere edebiyat hariç diğer dersleri birkaç kez veremezseniz muaf olabiliyorsunuz fakat edebiyatı veremezseniz mezun olmanızı engelliyor. Fakat hiçbir surette sınıf tekrarına kalmıyorsunuz.

Sorumluluk sınavları sınıf tekrarı yaptırmaz, ancak en geç 12. sınıfta vermeniz gerekir zaten bildiğim üzere edebiyat hariç diğer dersleri birkaç kez veremezseniz muaf olabiliyorsunuz fakat edebiyatı veremezseniz mezun olmanızı engelliyor. Fakat hiçbir surette sınıf tekrarına kalmıyorsunuz.

Çözüm

Anladım teşekkürler. Demek ki hocamız yalan söylemiş. Belkide bizi korkutmak istemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…