Sorumluluk sınavı kolay mı?

hilmiyildzx

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 12.sınıfım v 9.sınıftan kalma Corona zamanında edebiyat dersinden kalmışım ve perşembe günü sorumluluk sınavım var. Peki bu sınav kolaymı ya da kalırsam ne olur ya da kalmamam için en az kaç almam lazım? Şu anda panik içerisindeyim de 9.sınıf edebiyat konusu hakkında hiçbir fikrim yok. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edebiyat dersi zorunlu olduğu için verene kadar gideceksin de kolay 9. sınıf konuları. Tonguç vs çalış.

Sınavın son dk sına kadar bekle.
Belki cevapları söylerler ya da ipucu verirler.
Meslek lisesinde direkt söylüyorlardı.
Matematikten girmiştim bende.

Genelde sorumlulukta kolay yapıyorlar heleki son sınav ise birazda hocana bağlı cevapları verir hemen kağıdı verme

Genelde sorumlulukta kolay yapıyorlar heleki son sınav ise birazda hocana bağlı cevapları verir hemen kağıdı verme
Cevabın için teşekkürler. Ancak merak ettiğim şey acaba sınav testmi oluyor yoksa klasikmi teşekkürler.

Cevabın için teşekkürler. Ancak merak ettiğim şey acaba sınav testmi oluyor yoksa klasikmi teşekkürler.
O biraz hocaya bağlı benim bildiğim test olur ama son gelen milli eğitim bakanı hep klasik olacak dediği için belki olmaz test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…