Sorumluluk sınavı olan kişi üniversiteye girebilir mi?

ralvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz
Ekran Kartı: MSI NVIDIA 5700XT 8GB EVOKE OC
Güç Kaynağı: FSP Hyper 500
Kasa: Cooler Master HAF 922
Meslek
Akdeniz Üniversitesi'nde Öğrenci
Merhabalar, dün okuldan Öğrenim Durum Belge'mi almış bulunmaktayım. Ama üzerinde "..., ..., ..., derslerinin sorumluluk sınavını geçtiği takdirde mezun olup diploma almaya hak kazanacaktır." gibi ibrazlar bulunmuyor. Sadece sorumlu olduğum dersler ve okulda mevcut ve beklemeli olduğum yazıyor. Bu belge ile, yıl sonuna kadar sorumluluk sınavlarını vermem şartı ile okula kayıt olabilir miyim? Üniversitenin öğrenci işleri telefonumu açmıyor, bununla kalmayıp okuduğum lisenin kadrosu yenilenmiş olduğu için onlar da pek bilgi sahibi değil. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Belgeyi kabul ettiler mi hocam aralık sonuna kadar?

Belgeyi kabul ettiler mi hocam aralık sonuna kadar?
Evet, ettiler. Sınava 15 Eylül'de girdim, Kasım'da da memlektten dönerken diplomamı götürdüm ve teslim ettim.

Evet, ettiler. Sınava 15 Eylül'de girdim, Kasım'da da memlektten dönerken diplomamı götürdüm ve teslim ettim.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler peki şimdi siz yerleşmeden sorumluluk sınavınızdan dolayı mezun olamadığınız için OBP kırıldı mı ya da hiç mi eklenmedi yoksa sorumlu olduğunuz ders dışında kalan OBP puanınız mı eklendi sadece, ya da sorumlu olduğunuz dersten önceden düşük aldığınız puanın olduğu OBP mi eklendi? Biraz karışık yazdım ama umarım anlamışsınızdır.

Hayır, OBP eklendi. Nihayetinde OBP sorumluluk sınavlarımı versen dahi değişmeyecek bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…