Sorumluluk sınavı zorunlu mu?

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
10. sınıfa geçtim (ne ara 10 oldum bende bilmiyorum.) 9. sınıfta ortalaması 50'nin altında olan derslerim var. Sorumluluk sınavına girmem gerekiyormuş. Biraz araştırdım ve 10. sınıfta aynı dersten kalmazsam önceki yıldan sorumlu olmuyormuşum. Bu doğru mu? Yani sınava girmesem bir şey olur mu?

Sıkıntı olsa 10.sınıfa geçemezdin zaten.50 nin altında olmaması gereken Türk dili ve Edebiyatı diye biliyorum.Ayrıca buraya sormak yerine bence okulunu da bir ara.

Sıkıntı olsa 10.sınıfa geçemezdin zaten.50 nin altında olmaması gereken Türk dili ve Edebiyatı diye biliyorum.Ayrıca buraya sormak yerine bence okulunu da bir ara.
Hocam ben edebiyattan geçtim diğerlerine girmeme gerek var mı?

Hocam hazır okullar açılıyor,okula gidince(eğer gidicekseniz) rehber hocanıza sorsanız daha sağlıklı ve kesin olmaz mı?

11'im şu an ve 9 da da 10 da da kalmadım ama biyoloji, coğrafya gibi derslerden kaldım girmem gerekiyor mu?

9. sınıfta 50'nin altında dersin varsa girmene gerek yok fakat 10. sınıfı bilmiyorum.

Ben sadece matematikten kaldım ama sorumluluk sınavı listesinde ismim yoktu.

Okulu aradık ulaşamadık beni bir stress tuttu.
Hocam hazır okullar açılıyor,okula gidince(eğer gidicekseniz) rehber hocanıza sorsanız daha sağlıklı ve kesin olmaz mı?
Sınavlar bugün ve yarın. Ama girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…