Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #11 Ortalaman 50 nin üstüyse ve edebiyat tan kalmadıysan sorumluluk sınavlarına girmiyorsun.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #12 Delusion dedi: Ortalaman 50 nin üstüyse ve edebiyat tan kalmadıysan sorumluluk sınavlarına girmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ortalamam 50 üstü ama edebiyattan kaldım.
Delusion dedi: Ortalaman 50 nin üstüyse ve edebiyat tan kalmadıysan sorumluluk sınavlarına girmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ortalamam 50 üstü ama edebiyattan kaldım.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #13 yaraliordek dedi: Ortalamam 50 üstü ama edebiyattan kaldım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki sorumluluk sınavına kalmışsınız. Sorumluluk sınavını vermezseniz liseden mezun olamazsınız. Son düzenleme: 4 Eylül 2021
yaraliordek dedi: Ortalamam 50 üstü ama edebiyattan kaldım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki sorumluluk sınavına kalmışsınız. Sorumluluk sınavını vermezseniz liseden mezun olamazsınız.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 4 Eylül 2021 #14 yaraliordek dedi: Biraz araştırdım ve 10. sınıfta aynı dersten kalmazsam önceki yıldan sorumlu olmuyormuşum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Değil. Her yıl ayrı. Ağırlıklı yıl sonu ortalaman 50 veya üzeri ise sadece baraj derse bakılır. Baraj dersin 50'nin altında ise sorumlusundur. Girip girmemek sana kalmış. Sınava girmezsen notuna G girerler.
yaraliordek dedi: Biraz araştırdım ve 10. sınıfta aynı dersten kalmazsam önceki yıldan sorumlu olmuyormuşum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Değil. Her yıl ayrı. Ağırlıklı yıl sonu ortalaman 50 veya üzeri ise sadece baraj derse bakılır. Baraj dersin 50'nin altında ise sorumlusundur. Girip girmemek sana kalmış. Sınava girmezsen notuna G girerler.