X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Merhaba okulumda baraj derslerden geçtim, fakat depremden dolayı 10.sinifta ortalamam 50'nin altinda olduğu için diğer derslerden de sorumluluk yapıyorlar. 10 tane ders var, baraj dersleri geçtim mezun olabilir miyim? 12.sinifim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Merhaba okulumda baraj derslerden geçtim, fakat depremden dolayı 10.sinifta ortalamam 50'nin altinda olduğu için diğer derslerden de sorumluluk yapıyorlar. 10 tane ders var, baraj dersleri geçtim mezun olabilir miyim? 12.sinifim.
bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Benim bildiğim bütün sorumlulukları vermen gerekiyor mezun olman için.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 bvis dedi: Benim bildiğim bütün sorumlulukları vermen gerekiyor mezun olman için. Genişletmek için tıkla... Doğrudur bende baraj derslerin bir anlamı vardır diye sadece baraj sanıyordum
bvis dedi: Benim bildiğim bütün sorumlulukları vermen gerekiyor mezun olman için. Genişletmek için tıkla... Doğrudur bende baraj derslerin bir anlamı vardır diye sadece baraj sanıyordum