Sorumluluk sınavından kalınırsa ne olur?

BarlasT

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, 9. sınıftan 10. sınıfa geçtim, 3 tane dersten kaldım. 2009'lular için yeni müfredatta 4 dersten kalınırsa sınıfta kalınıyor. Seneye de 1 dersten kalsam, toplam 4 ders olur. Sınıfı geçer miyim, yoksa 9. sınıfta kaldığım 3 dersin bu seneyle alakası yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

10.sınıf döneminde 3 dersten kaldığınız sorumlulukları kaldırın yani sınavına girinmin 50 puan alın sorumluluğu kaldırın.

@BarlasT sorumlu olarak o 3 ders gözüküyor ise alakası var 1 dersten daha kalırsan sınıfta kalırsın.

Sanırım 12. sınıfa kadar vermen lazım yani 10. sınıftada verirsin 11 dede verirsin 12 dede verirsin ama vermezsen diplomayı alamiyorsun tabii ki eğer kalırsan bir daha girersin kalırsan bir daha girersin bizim hocalarımız müdür yardımcısı falan böyle dedi.

12. sınıf 2. dönem sorumluluk sınavlarına kadar, sorumlu olduğum tüm dersleri vermen gerekiyor. Ben 3 sene üst üste edebiyattan kalmıştım. Son sene hepsini verdim. 2020 senesinde böyleydi yani

(Pandemi sebebiyle sınavlara girmeden direkt geçirdiler çaktırma.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…