Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu (Kod 43)

Musti421996

Decapat
W10 kullanicisiyim. Anakartim Asus B150 plus 6cinesil islemci ile BIOS'u guncelleyip 7 nesil islemci taktim. Islemcim i3 7100. RAM Corsair Vengeance 2400 MHz CL16. W10'nu etkinlestirdim mi acaba diyerek gerekli guncellemeyi almiyordur belki diyerek her seyim guncel yine fayda etmedi. Aygit yoneticisinde ekran kartim ünlem işareti göstermekte ozellikler dedigimde ise "Sorun bildirdiginden windows bu aygiti durdurdu kod 43" demekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
W10 kullanicisiyim. Anakartim Asus B150 plus 6cinesil islemci ile BIOS'u guncelleyip 7 nesil islemci taktim. Islemcim i3 7100. RAM Corsair Vengeance 2400 MHz CL16. W10'nu etkinlestirdim mi acaba diyerek gerekli guncellemeyi almiyordur belki diyerek her seyim guncel yine fayda etmedi. Aygit yoneticisinde ekran kartim ünlem işareti göstermekte ozellikler dedigimde ise "Sorun bildirdiginden windows bu aygiti durdurdu kod 43" demekte.
Hocam laptop güç modundaysa onu performans moduna alıp tekrardan deneme yapar mısın ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı