Sorun çıkarmayan oyun laptopu önerisi

Hangisi oyun bilgisayarı

• Asus

Oy: 1 20,0%
  • Lenovo

Oy: 0 0,0%
  • Acer

• Hp

• Casper Excalibur

Oy: 1 20,0%
  • Monster

• Msi

Oy: 3 60,0%
  • Dell

• Oy verenlerin toplamı
    5
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bundan önce bir konu daha açmıştım oyun laptopları hakkında bu sefer daha genel bir konu açıyorum. İnternette uzun süredir arştırıyorum. Ama bir türlü güzel bir laptop bulamıyorum, fiyatı uygun oluyor ama ürün kalitesiz oluyor, ürün kaliteli oluyor fakat fiyat abartılacak seviyede oluyor. Kararsızım uzun süredir. Monster, ASUS, Lenovo, HP, MSI kullanan var mı varsa da ürün hakkında yorum yapabilir mi? Özellikle Monster kaliteli mi?

Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. Monster'ın donanımsal özellikleri iyidir ancak kasa ve ekran kalitesinden feragat etmiştir. Bu sebepten fiyatı diğer markalara oranla ucuzdur. Dell,MSİ,Asus bu üç marka varlığını kanıtlamış sağlam markalar. Seçenekler arasında bu üç markayı göz önünde bulundururdum.

Kardeşim sana en uygun laptop Acer Nitro 5 120 Hz ekranlı şu an piyasanaın en iyilerinden.

Bütçeniz nedir?
9000
Kesinlikle Casper alma Excalibur G900 aldım 2 haftya kullanımdan sonra ekran kartı 98 dereceyi gördü sadece CS:GO oynarken 1080P Low.
yorumun için teşekkürler
Kardeşim sana en uygun laptop Acer Nitro 5 120 Hz ekranlı şu an piyasanaın en iyilerinden.
oyun performansı iyi değil deniliyor acere
yorumu kaideye alacağım
Yalnız başlık efsane. Casper Excalibur serilerine bir göz gezdir.
başlığı özenle seçtim

Son düzenleme:
G770 için bir sorun yaşamadım. Diğer modellerini bilemem...
İnceleme Link'i imzamda var.
Bence Ryzen 4.nesil laptoplara göz atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…