Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.209 Çözümler 37 Yer Caliga Hall Dün 21:35 #1 Jwneny dedi: Fortnite oynuyordum arkadaşlarımla bir anda maç bulmamaya başladı bizde çık gir yapalım dedik bir daha da giremedim girerken bağlantı kurulamadı deyip hesaptan atıyor ne olduğunu ne zaman açılcağını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çökme gibi bir durum var. Ne zaman düzeleceği Epic Games tarafına bağlı onu bilemeyiz.
Jwneny dedi: Fortnite oynuyordum arkadaşlarımla bir anda maç bulmamaya başladı bizde çık gir yapalım dedik bir daha da giremedim girerken bağlantı kurulamadı deyip hesaptan atıyor ne olduğunu ne zaman açılcağını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çökme gibi bir durum var. Ne zaman düzeleceği Epic Games tarafına bağlı onu bilemeyiz.
cemilog Yoctopat Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 52 dakika önce #2 Schwagos dedi: Hocam çökme gibi bir durum var. Ne zaman düzeleceği Epic Games tarafına bağlı onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Çözüldü şimdi PC yeniden başlat veya interneti Wi-Fi ile bağla bende 2 saat uğraştım.
Schwagos dedi: Hocam çökme gibi bir durum var. Ne zaman düzeleceği Epic Games tarafına bağlı onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Çözüldü şimdi PC yeniden başlat veya interneti Wi-Fi ile bağla bende 2 saat uğraştım.