Sorun PCI-E kablolarındaymış

pcgurme1

Hectopat
Arkadaşlar dün baya başınızı ağrıttım hatırlıyacaksınızdır :) Kabloları takmakla uğraşıyordum. Bugun Bilgisayarcıya götürdüm sorun PCI-E kablolarındaymış garip bir şekilde başka PCI-E kablosu taktık ve düzeldi. Neyse arkadaşlar dün benim için uğraşan herkese teşekkür ederim sonuçta buradan öğrendiklerimle 0 'dan tekbaşıma ilk defa yapabildiğimi yaptım.
Sistemimin performansına gelirsek parasının hakkını vermiyor malesef.

İşlemci fx6100
Ekran kartı PowerColor 7870 Myst edition

Ben sağlam bir performans bekliyordum incelemelerde bu ekran kartı dağıtıyordu ortalığı ama ben NFS Most Wanted açtım shadow low 'da detaillerden bazıları medium çözünürlük 1600x900 verdiği FPS 19-23.

Hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Ben çok daha iyi bir performans bekliyordum. İşlemci fanı sürekli son hızda kafamı şişirdi :)
Size şukadarını söyliyim eğer verip vereceği performans buysa bu kartların deymez okadar paraya kesinlikle ama kesinlikle deymez. Yani alırım 7870 'i dayarım ulrayı öyle bir dünya yok. Aslında bende bunun bilincindeyim ama NFS Most Wanted'a sistem öldü resmen.

Windows puanları:
HDD Puanı 5.9 Muş oldukça kalitesiz bir HDD kullanıyorum sebebi bumudur bilmiyorum.
Ekran kartına 8.0 Vermiş ama ortada 8.0 yok bence ben 6.8 veriyorum :)

Soracaklar için Ekran kartı Driver güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinçsizce bir PC topladığın belli oluyor. FX6100 e 7870 ekran kartı:D
Ne olur daha fazla morelimi bozmayın :) Çok inceleme videosu izledim ya i5 kullanıyorlardı ya 6100 bütceyi aşmamak için 6100 seçtim burdada yazdım almadan önce ben yeterli sandım.
Ama sonuç ortada bunun nedeni işlemcimi yoksa HDD mi bilmiyorum ama verdiğim parayı hak etmediği kesin. Grafik konusunda Crysis oynayıp full grafikleri ultra dayasam FPS düşük olsa canım yanmazdıda NFS MW 'da verdiği FPS çok can sıkıcıydı Far Cry 3 'ü açmaya korkuyorum. YouTube Far Cry 3 Testi var kartın 40-60 diyor ama ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum :) Ben uçar kaçar sandım en azından kendini gösterir sandım ama yok Ultra 1600x900 biraz zor bu kart için AA açma şansı yok zaten. Kesinlikle önermiyorum alıcak arkadaşlarada.

Sisteminin tüm speccy görüntülerini koyarsan sistem yapılandırmanda yardımcı olabilirim belki.
Olası bir yapılandırma hataların varsa ortaya çıkar.
Anakart detaylı speccy görüntüsü.
İşlemci detaylı görüntüsü.
Ekran kartının speccy ve GPU-Z görüntüsü.

fsdw333.png

fffsafff.png

fafafafafaf.png

ccccah.png

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı