[SORUN] Windows Açılırken Boot Ekranı Geliyor

fuat92

Hectopat
Yer
C:\Windows\System32
Daha fazla  
Meslek
Satış ve Pazarlama Danışmanı
Selamlar arkadaşlar, sorunum çok acayip anlamadım birden oldu.
Ekranı açtığım zaman boot ekranı geliyor, diğer forumlarda birçok şey okudum ve denedim. BIOS ayarlarında girmediğim yer kalmadı, ben de WifiSlax işletim sistemi var. Slacsystem Linux tabanli USB Boot etmiştim Rufus ile şimdi onunla girip yazıyorum fakat windows 8.1 orjinal CD var bende. PC modelim Casper Nirvana NB 15.6 orijinal CD'den yükleme ekranı getirdim fakat sürücü yüklede hata aldım. Nasıl düzelteceğim acaba? Çünkü gözat'a tıklayınca da hiçbir disk gözükmüyor, hiçbir şey yok kaç gündür uğraşıyorum bu konuda. Beni takip edecek birisi olursa çok memnun olurum çünkü çalışıyorum sürekli deneme şansım olmuyor. Birisi BIOS güncelle demişti fakat BIOS'a nereden bakabilirim? BIOS ekranında göremiyorum sürümü, Slax işletim sisteminde de bulamadım. Bir resmini aşağı bırakacağım, bana en kısa sürede bir yardım edebilirseniz çok memnun olurum. İyi forumlar iyi pazarlar..

hataa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı