Sorunlar kavga edilerek halledilir mi?

Bence ailene söyle böyle gitmez bende böyle durum yaşadım. Yok söylemeye gerek yok diyor isen yapacak bir şey yok konuşacaksın benimle ne sorunun var diye.

Yazın babama söylemiştim babam gelince Yusuf Yusuf oldular tekrar babama söylemek istemiyorum babamda diyor sürekli ben mi geleceğim yok mu hiç arkadaşın falan diye o yüzden babama söylemiyorum artık hocam.

Kavga en son tercih edilmesi gereken yoldur (zorbalık vs olmadığı sürece) mümkün olduğunca bulaşmamaya çalış 10 dakika erkeklik için içeride 10 sene karılık yaparsınız değmez.

Teşekkür ederim görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için.

Çok haklısınız ama şöyle düşünün. O sizin için önemli bir insan değil ve kafaya takmamalısınız. Mesela bir köpek size havlıyor sizde ona havlamıyorsunuz. Bunun gibi davranırsanız rahat olursunuz. Bende senin gibi bir insanım ve seni çok rahat anlayabiliyorum.

Teşekkürler hocam iyi bir karşılaştırma.

Gerekliliği ya da önemli bir sebebi olmadığı sürece(saldırı, zorbalanma gibi) kavga, aklı zayıf olanın güçlü görünme çabasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…