U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 250 TL teklif edip kabul ederse alsam mı acaba?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 17 Aralık 2020 #12 uzmannejmi dedi: 250 TL teklif edip kabul ederse alsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıyosa yeterli çok iyi fiyat. 250 liraya GT 710 alınmıyor eski oyunları oynarsınız en kötü.
uzmannejmi dedi: 250 TL teklif edip kabul ederse alsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıyosa yeterli çok iyi fiyat. 250 liraya GT 710 alınmıyor eski oyunları oynarsınız en kötü.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 17 Aralık 2020 #13 Bence almayın. Bana dolandırıcı gibi geldi. Özellikle bir de fiyatı düşürmüş. Süpheli geldi bana.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 17 Aralık 2020 #14 TeknoHe dedi: Bence almayın. Bana dolandırıcı gibi geldi. Özellikle bir de fiyatı düşürmüş. Süpheli geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bence de bu kadar düştüyse dolandırıcı olma ihtimali yüksek.
TeknoHe dedi: Bence almayın. Bana dolandırıcı gibi geldi. Özellikle bir de fiyatı düşürmüş. Süpheli geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bence de bu kadar düştüyse dolandırıcı olma ihtimali yüksek.
U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #15 TeknoHe dedi: Bence almayın. Bana dolandırıcı gibi geldi. Özellikle bir de fiyatı düşürmüş. Süpheli geldi bana. Genişletmek için tıkla... yüzyüze görüşüp alacağım. Aynı semtte oturuyoruz.
TeknoHe dedi: Bence almayın. Bana dolandırıcı gibi geldi. Özellikle bir de fiyatı düşürmüş. Süpheli geldi bana. Genişletmek için tıkla... yüzyüze görüşüp alacağım. Aynı semtte oturuyoruz.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 17 Aralık 2020 #16 Mehmet Yay dedi: Bence de bu kadar düştüyse dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda ekmeğin pahalı olduğu bir dönemde bana aşırı ucuz geldi. Bir de samimi olması için bir tarafın arızalı olduğunu söylüyor. uzmannejmi dedi: Yüzyüze görüşüp alacağım. Aynı semtte oturuyoruz. Genişletmek için tıkla... Yine de siz bilirsiniz. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
Mehmet Yay dedi: Bence de bu kadar düştüyse dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda ekmeğin pahalı olduğu bir dönemde bana aşırı ucuz geldi. Bir de samimi olması için bir tarafın arızalı olduğunu söylüyor. uzmannejmi dedi: Yüzyüze görüşüp alacağım. Aynı semtte oturuyoruz. Genişletmek için tıkla... Yine de siz bilirsiniz.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 17 Aralık 2020 #17 Tek sıkıntısının o olmadığına yemin edebilirim. Riske atmayın.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #18 Sheep dedi: Tek sıkıntısının o olmadığına yemin edebilirim. Riske atmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de. Bu ekran kartı mining ile sömürülmüş olabilir.
Sheep dedi: Tek sıkıntısının o olmadığına yemin edebilirim. Riske atmayın. Genişletmek için tıkla... Bence de. Bu ekran kartı mining ile sömürülmüş olabilir.