Sorunlu sağlayıcıyı değiştirmek için ISS önerisi

shkemb

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir zaten kara bela gibi üzerimize çöken, arıza kayıtlarına kulak bile asmayan şu lanet firma ile yollarımı artık ayırmak istiyorum kafayı yiyeceğim çünkü bunlar yüzünden kafamda saç kalmadı oğlum. Ekte gördüğünüz gibi 35Mbps olan paket(çok yüksek hızlara ihtiyaç duymuyorum zaten standart bir kullanıcıyım.) Yarı yarıya anca geliyor, upload kısmına değinmiyorum bile birkaç GB dosya yüklemek için bilgisayar saatlerce açık kalıyor ben bile yoruluyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum şikayet bırakıyorum arıza kaydı yeniliyor bir şeyler yapıyor kafasına göre eve gelen giden olmuyor. En son işten izin aldım evde yine bunları beklerken telefonuma bir mesaj düştü, işte saha ekiplerimiz size ulaşamadı numaranız yanlış. Kafayı yedim evde, madem numaram yanlış sen bana nasıl mesaj gönderebiliyorsun, aradım müşteri hizmetlerini dedim en son bıraktığım arıza kaydı için numaramı teyit edebilir misiniz? Baktı etti, şu an aradığınız numara ile aynı evet ama arkadaşlarımız numara yanlış diyerek kaydı kapatmış. İçimden sövüyorum sayıyorum CEO ile bayır domuzlarını güreştiriyorum dalga geçiyorlar insan ile. Bulunduğum bölgede TurkNet'in iddia ettiği hız da ekte bulunuyor, ama güvenemiyorum çok sorunlu diyorlar bir tavsiyesi olan var mı? Aldığı X firmadan memnun kalan vesaire yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

1721919123573.png

1721919171106.png

Uzun süredir zaten kara bela gibi üzerimize çöken, arıza kayıtlarına kulak bile asmayan şu lanet firma ile yollarımı artık ayırmak istiyorum kafayı yiyeceğim çünkü bunlar yüzünden kafamda saç kalmadı oğlum. Ekte gördüğünüz gibi 35Mbps olan paket(çok yüksek hızlara ihtiyaç duymuyorum zaten standart bir kullanıcıyım.) Yarı yarıya anca geliyor, upload kısmına değinmiyorum bile birkaç GB dosya yüklemek için bilgisayar saatlerce açık kalıyor ben bile yoruluyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum şikayet bırakıyorum arıza kaydı yeniliyor bir şeyler yapıyor kafasına göre eve gelen giden olmuyor. En son işten izin aldım evde yine bunları beklerken telefonuma bir mesaj düştü, işte saha ekiplerimiz size ulaşamadı numaranız yanlış. Kafayı yedim evde, madem numaram yanlış sen bana nasıl mesaj gönderebiliyorsun, aradım müşteri hizmetlerini dedim en son bıraktığım arıza kaydı için numaramı teyit edebilir misiniz? Baktı etti, şu an aradığınız numara ile aynı evet ama arkadaşlarımız numara yanlış diyerek kaydı kapatmış. İçimden sövüyorum sayıyorum CEO ile bayır domuzlarını güreştiriyorum dalga geçiyorlar insan ile. Bulunduğum bölgede TurkNet'in iddia ettiği hız da ekte bulunuyor, ama güvenemiyorum çok sorunlu diyorlar bir tavsiyesi olan var mı? Aldığı X firmadan memnun kalan vesaire yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2264149

Eki Görüntüle 2264153

Hat değerlerini atar mısın?

Nerede oturuyorsunuz acaba, bölgeden bölgeye değişiyor olabilir mi? Sakarya'da oturuyorum ben sizin gibi stabil şekilde kullanabilir miyim?

Hocam nasıl ulaşacağım, modem arayüzünden mi?

Evet modem arayüzüne girmen gerekiyor.

Hocam hat değerlerin iyi değil hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişikliği talep et.

Hocam hat değerlerin iyi değil hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişikliği talep et.

Dediğim gibi eve uğradıkları yok adamların, o yüzden ISS değiştirmeyi düşündüm.

Hocam ISS değiştirsen bile sorun çözülmez senin hattında sorun var.

Çok darladım seni hocam kusura bakma da, modemi bilgisayara gelen Ethernet kablosunu vesaire değiştirdiğimde düzelecek mi yani. Modemden kaynaklı olabilir eski bir modem. Üzerinde TTNET yazıyor hala o şekil.

Çok darladım seni hocam kusura bakma da, modemi bilgisayara gelen Ethernet kablosunu vesaire değiştirdiğimde düzelecek mi yani. Modemden kaynaklı olabilir eski bir modem. Üzerinde TTNET yazıyor hala o şekil.

Yani bu sorun genellikle iç tesisat kaynaklı oluyor ama modem kaynaklı olma ihtimalide var ama düşük ihtimal kesin düzelir diyemiyorum. Sorun iç tesisat kaynaklıysa düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı