shkemb
Decapat
Daha fazla
Uzun süredir zaten kara bela gibi üzerimize çöken, arıza kayıtlarına kulak bile asmayan şu lanet firma ile yollarımı artık ayırmak istiyorum kafayı yiyeceğim çünkü bunlar yüzünden kafamda saç kalmadı oğlum. Ekte gördüğünüz gibi 35Mbps olan paket(çok yüksek hızlara ihtiyaç duymuyorum zaten standart bir kullanıcıyım.) Yarı yarıya anca geliyor, upload kısmına değinmiyorum bile birkaç GB dosya yüklemek için bilgisayar saatlerce açık kalıyor ben bile yoruluyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum şikayet bırakıyorum arıza kaydı yeniliyor bir şeyler yapıyor kafasına göre eve gelen giden olmuyor. En son işten izin aldım evde yine bunları beklerken telefonuma bir mesaj düştü, işte saha ekiplerimiz size ulaşamadı numaranız yanlış. Kafayı yedim evde, madem numaram yanlış sen bana nasıl mesaj gönderebiliyorsun, aradım müşteri hizmetlerini dedim en son bıraktığım arıza kaydı için numaramı teyit edebilir misiniz? Baktı etti, şu an aradığınız numara ile aynı evet ama arkadaşlarımız numara yanlış diyerek kaydı kapatmış. İçimden sövüyorum sayıyorum CEO ile bayır domuzlarını güreştiriyorum dalga geçiyorlar insan ile. Bulunduğum bölgede TurkNet'in iddia ettiği hız da ekte bulunuyor, ama güvenemiyorum çok sorunlu diyorlar bir tavsiyesi olan var mı? Aldığı X firmadan memnun kalan vesaire yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.