Sorunsuz Kablosuz Kulaklık Önerisi

dawnharmony

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese,
Yazılımı ya da kendisinde sorun olmayan, beyaz ve kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. 15bin TL'ye kadar çıkabilirim bütçe olarak. Özellikle böyle bir kulaklık kullanıp, memnun olan varsa tavsiyelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Şarj ömrü, mikrofon kalitesi ikinci planda. Aradığım en büyük özellik gerçekten yok yazılım sebebiyle, yok dongle'ında sıkıntılar sebebiyle cızırtı, kesilme vb. gibi sorunlar çıkarmaması. Ses kalitesi iyi olsun, padleri rahat olsun kafi. Kapsama alanı da 2m'den fazla olursa ne ala.

Not: Logitech G733 ile dongle'ı nereye taktığından tut, yazılımını eski sürüm kullanmaya birçok çözüm yöntemi öğrenme fırsatım oldu. Bunlara dikkat ederim zaten, sadece baktığım çoğu kablosuz kulaklıkta bunların ötesinde sıkıntılar olduğuna dair kullanıcı yorumları okudum. Dolayısıyla kişisel deneyimleriniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler!

Razer kulaklıkların malzemesi kötü plastik kırılıyor, uzak dur.

Steelseries Arctis serisinde yine plastikte çatlama problemi var. 1/2 sonra çatlayıp kırılıyor.

Arctics Nova 1 ve 7 sıkıntılı sakın alma.

G733 alev alıyor şarjdayken (Kulak pedi alev alıyor). G433'ün ses kalitesi ve malzemesi cırt.

Şuanda en iyi önerim Steelseries Arctis Nova 5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artics Nova Pro Wireless da olur ama fiyatına göre pahalı knk.

Eğer diyorsan ki en iyi sesi stüdyo kalitesinde ses duymak istiyorum, bunu alacaksın:

DT 990, dünyanın en iyi stüdyo kulaklıklarından biri.

Ama oyun için ideal değil, video kurgu ve müzik prodüksüyonu için iyi.

Çok doğru. @snop02

Önemli olan bu.
Razer kulaklıkların malzemesi kötü. Plastik kırılıyor, uzak dur.

SteelSeries Arctis serisinde yine plastikte çatlama problemi var. 1/2 yıl sonra çatlayıp kırılıyor.

Arctis Nova 1 ve 7 sıkıntılı, sakın alma.

G733 alev alıyor şarjdayken (kulak pedi alev alıyor). G433'ün ses kalitesi ve malzemesi cırt.

Şu anda en iyi önerim SteelSeries Arctis Nova 5.

Çok doğru. @snop02

Önemli olan bu.
Razer kulaklıkların malzemesi kötü. Plastik kırılıyor uzak dur.

SteelSeries Arctis serisinde yine plastikte çatlama problemi var. 1/2 sonra çatlayıp kırılıyor.

Arctis Nova 1 ve 7 sıkıntılı, sakın alma.

G733 alev alıyor şarjdayken (kulak pedi alev alıyor). G433'ün ses kalitesi ve malzemesi cırt.

Şu anda en iyi önerim SteelSeries Arctis Nova 5.

Oyle hocam;

Ekmegi ekmekçiden, bozayı da bozacıdan alacaksın.
Açık ve net yani, o fiyatlada.

11 yıldır Audiotechnica M30X kullanıyorum, iki tane ikiz çocuk geçti uzerinden. Daha yeni sol kulaklık kablo temassızlık yapmaya basladı. Ses kalitesine bu markalarda söz söylemek dogru olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı