Sorunsuz mekanik klavye önerisi

AnilCoban

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.

3 ay once Monster Pusat K3 Pro modelli klavyeyi satın aldım yalnız tus basmama problemleri yüzüden servise yolladım. Ve servisten geldikten belirli bir sure sonra yine aynı sorunu yapmaya devam ettigi için iade sureci başlattım.
Genel olarak forumlara baktigimda bu mekanik klavyelerde belirli bir süre sonrasında tuş basmama vs. problemi birçok modelde mevcut gözüküyor. Herkes farklı bir markadan şikayetçi.
Sizlere sorum mekanik klavye yerine G213 alip geçeyim mi? yoksa mekanik mi tavsiye edersiniz? Oyunlara ciddi performans farkı yaratıyor mu yoksa sadece olay sözde daha uzun ömürlü olmaları mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçenizi yazarsanız birkaç klavye tavsiyesinde bulunabilirim. Şahsen ben Blue Switch'in çıkarttığı sesi ve hissiyatını sevdiğim için mekanik tercih ettim,performans olarak yine kendi adıma konuşuyorum pek bir fark olmadı.

Mekanin hisli de olur dersen, Gamepower Calypso var. Su geçirmez bir klavye ama mekanik istersen Gamepower Ogre de güzel bir klavyedir, onu da tavsiye ederim.
Arkadaş sorunsuz demiş, siz Gamepower öneriyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Mekanin hisli de olur dersen Gamepower Calypso var su geçirmez bir klavye ama mekanik istersen Gamepower Ogre'de güzel bir klavyedir tavsiye ederim.

Calypso'yu bilmem ama ogre kronik sorunlu. Gamepower sonuçta Calypso'nun farklı olacağını düşünmüyorum.

Butceyi ben yazmistim yazim hatasida yapmamistim ama mod arkadas silmis. 700-800 fiyat bandi olarak belirtmistim arkadaslar.
Sizce Apex 3 veya Chroma V2 ler nasil ? Membrane bir klavyeye bu kadar para vermeye deger mi ? Birde Razer BlackWidow V3 modeli var mekanik ve 800 TL bandinda ne diyorsunuz bu modele ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…