Sorvagen double sitikolin odaklanma ve hafıza sorunu için alınır mı?

thegears

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, odaklanma ve hafıza sorunlarım var. Araştırma yaptığımda sorvagen double sitikolini gördüm. Tavsiye eder misiniz?

Merhaba, odaklanma ve hafıza sorunlarım var. Araştırma yaptığımda sorvagen double sitikolini gördüm. Tavsiye eder misiniz?

1. Hocam DEHB teşhisiniz var mı? (Eğer DEHB teşhisiniz varsa illaki psikiyatriste gitmişsinizdir. Eğer halden anlayan bir psikiyatristiniz varsa ona da danışabilirsiniz.)

2. Kan değerlerinize baktırdınız mı? (B12 veya başka değerleriniz düşük olabilir ve bu da odaklanamama sorunlarına yol açabilir.)

3. Siz konuyu açalı zaten 1 ay olmuş . Dediğiniz ürünü belki de alıp kullanmaya başlamışsınızdır. Eğer kullanmaya başladıysanız olumlu ya da olumsuz etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? (Ya da herhangi bir etkisi oldu mu?)

Evet ben de konunun açıldığını yeni farkettim Aldim ve ne tesadüf ki kutuyu bugün bitirdim. Etkisini ben gördüm. Eskiden ders çalışırken kafam bir yerlere kayardi başka şeyler düşünürken bulurdum kendimi şimdi onda büyük bir azalma oldu. Hafizamin da geliştiğini söyleyebilirim. Odaklanmam feci şekilde gelişti. 2. Kutuyu almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim. ( Ama eczaneden almanızı öneririm malum internete pek güven olmuyor. )

Not: Ben çinko, magnezyum, Multivitamin takviyeleriyle kullandım.

Bahsettiginiz ürün bu mu?

Dosya Ekleri

• IMG_3868.png
    320,4 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…