Sosisli lezzetli mi?

249873

Kilopat
Daha önce hiç sosisli yemedim. İnternette de sürekli bir eleman görüyorum İzmir'de patatesli sosisli güzel bir sandviç yapıyor. Sizce yenir mi? Kimle konuşsam genel olarak sosisliyi sevmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 tanesi 80 TL dışarıda tanesi 60 TL ve doyurucu değil döner daha iyi.

Doyurucu değil, atıştırmalık gibi düşünebilirsin. Mesela kumpir de öyledir doyurucu değil ama keyif için yenilir. Bir bak denemekten zarar gelmez.

Daha önce hiç sosisli yemedim. İnternette de sürekli bir eleman görüyorum İzmir'de patatesli sosisli güzel bir sandviç yapıyor. Sizce yenir mi? Kimle konuşsam genel olarak sosisliyi sevmiyor.

Yoldayken bir dondurma mı alsak yerine bir hot dog mu alsak tarzında bir yiyecek. Karın doyurmak için yenmez. Tadı yapan yere ve kullanılan sosise göre değişse de çok kötü değildir. İyi yapan bir yerde yenir ama dediğim gibi karın doyurmak için değil yolda gezerken yemek için yapılan bir ürün.

Sinemalardakileri yemenizi önermem.

Çok güzeldir. Fakat eliniz ve ağızınız sos olur.

Daha önce sandviç ekmeği ve sosis yediysen ikisini aynı anda yediğini hayal et.
Bu arada bence sosisin en iyi formu salçalı sulu sosla tencerede yapılıp ekmekle yenilen halidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…