SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Ağustos 2020 #61 Linki atmam saat 8 civarlarına sarkabilir, eğer turnuva linki tam saatinde gelmez ise umutsuzluğa kapılmayıp takip etmeye devam ediniz. Turnuva saati (21.00'da başlayacak olan) ertelenirse etiket atılıp bilgilendirme yapılacaktır. Şu an herhangi bir değişiklik yoktur.
Linki atmam saat 8 civarlarına sarkabilir, eğer turnuva linki tam saatinde gelmez ise umutsuzluğa kapılmayıp takip etmeye devam ediniz. Turnuva saati (21.00'da başlayacak olan) ertelenirse etiket atılıp bilgilendirme yapılacaktır. Şu an herhangi bir değişiklik yoktur.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Ağustos 2020 #62 SkyRose dedi: @286313 Genişletmek için tıkla... Gelecektim ama ne yazık ki memlekete yolum düştü, gelemedim. Zaten bu konuyu da bu kadar geç görme sebebim yine memleketten yeni dönmüş olmamdı. Üzgünüm. Bu sefer katılmak istesemde katılamayacağım zaten. Oynayacak olan arkadaşlara bol şans dilerim.
SkyRose dedi: @286313 Genişletmek için tıkla... Gelecektim ama ne yazık ki memlekete yolum düştü, gelemedim. Zaten bu konuyu da bu kadar geç görme sebebim yine memleketten yeni dönmüş olmamdı. Üzgünüm. Bu sefer katılmak istesemde katılamayacağım zaten. Oynayacak olan arkadaşlara bol şans dilerim.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Ağustos 2020 #63 Beklediğim gibi oldu, link biraz gecikecek. Turnuva saati ise 9'da hâla, herhangi bir gecikme yok. Beklemede kalınız sevgili satrançseverler EDİT: Link 5 dakikaya geliyor @Isabelle @TheShelt @Tormet @gregor cemsa @Jang Geum'un Danji Yemeği @Federico Valverde @Ankara 06 @Pmw @Yusuf koca @wontagadra @Blacksidemre @akinbarisabdullah240 @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @Silinen üye @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry Turnuvamız 40 dakika sonra başlıyor! 5+3 süresinde olacak. 1 saat sürecek. Puanlıdır. Technopat Sosyal Arena: Standard 5+3 rated #yiU52I7x 15 players compete in the Aug 2, 2020 Technopat Sosyal Arena. 5+3 rated games are played during 90 minutes. L1-Monica takes the prize home! lichess.org Aşağıdaki linkten girebilirsiniz. İSİM: Technopat Sosyal Arena ŞİFRE: TECHNOPATCHESS00 Bu mesajı gören katılımcılar nick'lerini yazsınlar. 20 dakika sonra yazayanlara bir kere daha etiket atılacaktır. İyi oyunlar! Etiket gitmedi galiba. Son düzenleme: 2 Ağustos 2020
Beklediğim gibi oldu, link biraz gecikecek. Turnuva saati ise 9'da hâla, herhangi bir gecikme yok. Beklemede kalınız sevgili satrançseverler EDİT: Link 5 dakikaya geliyor @Isabelle @TheShelt @Tormet @gregor cemsa @Jang Geum'un Danji Yemeği @Federico Valverde @Ankara 06 @Pmw @Yusuf koca @wontagadra @Blacksidemre @akinbarisabdullah240 @Silinen üye @White Chocolate Mocha @xxxtentac!on @183189 @dogan_orun @Silinen üye @05eraykrc @Ali Pınar @Pierry Turnuvamız 40 dakika sonra başlıyor! 5+3 süresinde olacak. 1 saat sürecek. Puanlıdır. Technopat Sosyal Arena: Standard 5+3 rated #yiU52I7x 15 players compete in the Aug 2, 2020 Technopat Sosyal Arena. 5+3 rated games are played during 90 minutes. L1-Monica takes the prize home! lichess.org Aşağıdaki linkten girebilirsiniz. İSİM: Technopat Sosyal Arena ŞİFRE: TECHNOPATCHESS00 Bu mesajı gören katılımcılar nick'lerini yazsınlar. 20 dakika sonra yazayanlara bir kere daha etiket atılacaktır. İyi oyunlar! Etiket gitmedi galiba.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Ağustos 2020 #64 5 dkya evdeyim hızlıca hesap açacağım. Büyük ihtimalle hesap adı Ali Pınar gibi bir şey olur.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 2 Ağustos 2020 #65 Ali Pınar dedi: 5 Dkya evdeyim hızlıca hesap açacağım. Büyük ihtimalle hesap adı Ali pınar gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Nick: L1-Monica.
Ali Pınar dedi: 5 Dkya evdeyim hızlıca hesap açacağım. Büyük ihtimalle hesap adı Ali pınar gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Nick: L1-Monica.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Ağustos 2020 #66 Ali Pınar dedi: 5 dkya evdeyim hızlıca hesap açacağım. Büyük ihtimalle hesap adı Ali Pınar gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... akinbarisabdullah240 dedi: Nick: L1-monica. Genişletmek için tıkla... Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz?
Ali Pınar dedi: 5 dkya evdeyim hızlıca hesap açacağım. Büyük ihtimalle hesap adı Ali Pınar gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... akinbarisabdullah240 dedi: Nick: L1-monica. Genişletmek için tıkla... Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz?
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 2 Ağustos 2020 #67 SkyRose dedi: Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Geldi, hocam 5+10 yapın ya.
SkyRose dedi: Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Geldi, hocam 5+10 yapın ya.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Ağustos 2020 #69 SkyRose dedi: Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Etiket gelmedi. Hatta ilk başta etiketlememissiniz darildim yazmıştım sonra adımı etikette gördüm. Hemen düzenledim. Bence bir daha etiketleyin.
SkyRose dedi: Etiket geldi mi yoksa siz mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Etiket gelmedi. Hatta ilk başta etiketlememissiniz darildim yazmıştım sonra adımı etikette gördüm. Hemen düzenledim. Bence bir daha etiketleyin.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Ağustos 2020 #70 akinbarisabdullah240 dedi: Geldi, hocam 5+10 yapın ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef artık kurdum.
akinbarisabdullah240 dedi: Geldi, hocam 5+10 yapın ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef artık kurdum.