abdonalcaniz Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Sosyal Anksiyetem var ve tam okuluma alışmışken okul değişikliği yaptım. Sosyal Anksiyete okul öncesi veya okulda nasıl yenebilirim?
Sosyal Anksiyetem var ve tam okuluma alışmışken okul değişikliği yaptım. Sosyal Anksiyete okul öncesi veya okulda nasıl yenebilirim?
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #2 abdonalcaniz dedi: Sosyal anksiyetem var ve tam okuluma alışmışken okul değişikliği yaptım. Sosyal anksiyete okul öncesi veya okulda nasıl yenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zana bırakmak gerek bazı şeyleri. Bu okulda alışırsın. Tavsiyem okullar açılmadan okulun içini gezmeniz.
abdonalcaniz dedi: Sosyal anksiyetem var ve tam okuluma alışmışken okul değişikliği yaptım. Sosyal anksiyete okul öncesi veya okulda nasıl yenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zana bırakmak gerek bazı şeyleri. Bu okulda alışırsın. Tavsiyem okullar açılmadan okulun içini gezmeniz.
O Obblomov Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 Üzerine git en büyük tavsiye budur.