Sosyal becerim yok

Çıkarken hesap ödemeyi unutmasın hocam

Bazıları asosyal doğar hocam. Ne yaparsan yap en sonunda yalnız olduğunu fark edeceksin ve sosyal olmanın aslında ne kadar baş ağrıtıcı, yorucu olduğunu anlayacaksın.

Bazıları asosyal doğar hocam. Ne yaparsan yap en sonunda yalnız olduğunu fark edeceksin ve sosyal olmanın aslında ne kadar baş ağrıtıcı, yorucu olduğunu anlayacaksın.
Hocam arkadaşım pek yok, olanda düzgün değil. +5 yıldan fazla arkadaşım olan insanla bile bir kere oturup yemek yemedik. Arada dalga geçen andavallar oluyor ama takmıyorum.

Hocam arkadaşım pek yok, olanda düzgün değil. +5 yıldan fazla arkadaşım olan insanla bile bir kere oturup yemek yemedik. Arada dalga geçen andavallar oluyor ama takmıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Clup-Bar tarzı yerlere gidebilirsin (ses çok yüksek oluyor, tıkaç falan tak etkilenmeyesin). Ben en çok öyle yerlerde eğleniyor(dum), sonra tinnitus başladı. Açılırsın biraz. Arkadaşın varsa onu da götür, ama tekrar söylüyorum kulaklarına tıkaç tak.

Hocam onu biliyorum da, masaya oturup garson mu bekliyoruz yoksa direk girdiğimiz gibi mi sipariş veriyoruz onu anlamıyorum.

Mekana göre değişiyor bence, şimdi ben Paşa Döner gibi bir yere gittiğim zaman direkt oradaki çalışana "Usta bir yarım verir misin?" deyip masaya geçiyorum. Sonra zaten çalışan getiriyor. Dönerimi gömdükten sonra kasaya geçip aldıklarımı söylüyorum ve ücretini ödüyorum. Kafeye gittiğiniz zamanda ise masaya geçip oturun. Bazen garson geliyor bazen gelmeyebiliyor, gelmediğinde çevrenizden geçen herhangi bir garsona "Garson bakar mısınız" deyip masanıza çağırabilirsiniz. Sonra tekrardan kasaya geçip ödeme yapabilirsiniz.

Yani ben çok kafamda büyütüyor gibi hissediyorum.

Arkadaşım yok, yani olan düzgün değil. Teşekkürler.

Beni anlayan rehberlik edecek bir arkadaşım olsaydı keşke. Bunları söylesem eminim dalga geçerler.

Söylemeden yapın. Mesela acıktım falan de sonra beraber gidersiniz arkadaşın halleder sende onu izleyip öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…