Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.179 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar Anadolu Lisesi'ndeyim Sosyal Bilimler lisesine gitmeli miyim, yalnız lise ilçede 1 saatlik yol var?
Arkadaşlar Anadolu Lisesi'ndeyim Sosyal Bilimler lisesine gitmeli miyim, yalnız lise ilçede 1 saatlik yol var?
Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #2 Ne olmak istiyorsun ?Benim oraya gitmek istememin sebebi vali olmak istemem.Ben bayağı bi araştırma yaptım.Sen de yaz mesela sosyal bilimler lisesi nasıldır falan diye.Sosyal Bilimler Lisesinden Mezun Olanlar Ne Olabilir Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık Dersleri göz atabilirsin.
Ne olmak istiyorsun ?Benim oraya gitmek istememin sebebi vali olmak istemem.Ben bayağı bi araştırma yaptım.Sen de yaz mesela sosyal bilimler lisesi nasıldır falan diye.Sosyal Bilimler Lisesinden Mezun Olanlar Ne Olabilir Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık Dersleri göz atabilirsin.