Sosyal birey olamıyorum

249873

Kilopat
Arkadaşlar neredeyse tüm arkadaşlarım okuldandı okulda istemsiz bir samimiyet kuruyoruz hatta okul çevrelerinde bayağı arkadaşım oluyor ama sonrasında o arkadaşlıkları devam ettirmek istemiyorum kimseye mesaj yazmıyorum. (Mesaj atmak veya aramak benim için sanki insanları rahatsız etmek gibi geliyor. [En yakınlarım için bile])

Şu an da okul bitti neredeyse hiç arkadaşım kalmadı bazen olan arkadaşlarımla da konuşasım gelmiyor.

Lise'de, dersahane de ve üniversite de insanlarla çok iyi anlaşırdım sürekli takılırdık. Ama okullar bittikçe herkes koptu. Okul haricinde en yakın arkadaşlarımla bile konuşmalarımız da konuşacak konu bulamıyoruz 2 selam verip geçiyoruz. Sosyal aktivite tarzı bir şeyler olmayınca arkadaşlık yürümüyor.

Kız konusun da da böyle birkaç kızla çok samimi oldum ortak konular varken her şey güzel ancak sonrasında aşırı bayıyor. Ki kız arkadaş olayı bana çok yorucu geliyor tanış ayrıl tanış ayrıl bıkkınlık geçiriyor insan ki tavlayana kadar da uğraşıyorsun.

Şu an hayatım dizi, oyun ve yazılım öğrenerek geçiyor. Sürekli bilgisayar başındayım 5-6 senedir? Bilgisayardan da kopmak istemiyorum.
En son yüz yüze görüştüğüm arkadaşımı hatırlamıyorum bile. :D 2 yıl olmuştur.

Usta senin durum yine iyi, ben hiçbir şeyden zevk alamıyorum, önceden hep yüksek oyunları oynamak istiyordum (cp 2077, RDR 2, GTA 5) PC düşüktü diye oynayamıyordum. 2 ay önce yüksek bir PC aldım alırken bile heyecanlıydım aldığım gibi oynamak istediğim tüm oyunları indirdim her oyunu Max 15 saat oynadım şu an hiçbir oyundan falan zevk almıyorum PC'yi açıyorum ekranda fareyi gezdirip geri kapatıyorum.

Arkadaşlarım ile gezmeye çıkıyorum 150-200 lira para harcıyorum boş boş kafeye falan gidiyoruz sohbet falan oradan birkaç yer geziyoruz ondan da zevk alamıyorum tüm zevkimi bitirdim. Şu anda hiçbir şeyden zevk alamıyorum.

Hocam oyuncu tarzınızdan kaynaklıdır daha çok rekabetçi ve arkadaşlarınla girdiğin oyunlardan hoşlanıyor olabilirsin. Benim de para konusu gerçekten sakat genelde bu sebepten dışarıya çıkmıyorum.

İş arıyorum iş yok sonra düşünüyorum hayatımın sonuna kadar çalışıp TV alacağım bilgisayar alacağım ve günde 2 saat kullanacağım sırf 2 saat için gençliğim ömrüm gidecek. Sürekli mutsuzluk ve umutsuzluk pompalıyorum. En azından okul varken bu kadar düşünmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı